Keittiö- ja kylpyhuoneremontit tehdään Porissa hyvällä maulla

Kysy lisää palveluistamme!
Rakennustalo.

Oletko valmis uudistamaan kotisi kaksi tärkeintä tilaa? Rakennus & Saneeraus Welldefenceltä onnistuvat niin pienet kuin suuremmatkin keittiö- ja kylpyhuoneremontit. Keittiö- ja kylpyhuoneremonttien lisäksi teemme muita rakennusalan töitä.


Pidätkö modernista tyylistä ja selkeistä linjoista, vai oletko ikuinen romantikko, joka kaipaa myös kodin tiloihin ripauksen romanttista tunnelmaa? Pidätkö kirkkaista väreistä vai murretuista sävyistä? Aloitetaanko remontti keittiöstä, kylpyhuoneesta vai molemmista? Osaamisemme takaa sen, että kodistasi tulee entistä käytännöllisempi, ihania värejä ja muotoja unohtamatta. Olemme valmiit aloittamaan heti – toivottavasti myös sinä. Työskentelemme Porissa ja lähikunnissa.

Keittiö ja kylpyhuone – kodin tärkeimpien tilojen uudistaminen

Keittiö- ja kylpyhuoneremontit teemme alusta loppuun huolellisesti, tehokkaasti, toiveesi ja tarpeesi huomioiden. Autamme mielellämme kalusteiden valinnassa, niin että kokonaisuudesta tulee silmää miellyttävä ja toimiva. Jokainen tila – olkoon se sitten keittiö tai kylpyhuone – vaatii omanlaisensa kalusteet. Meiltä hoituu myös niiden asennus ja oikea mitoitus sekä mitoituksen suunnittelu. Nämä ovat perusta hyvään ja haluttuun lopputulokseen. 


Meillä on visuaalista silmää, joten autamme mielellämme sinua oikeiden valintojen tekemisessä. Väri- ja materiaalivalinnoilla saamme luotua sopivan yleisilmeen. Ammattitaitoinen työotteemme takaa myös, että keittiö- ja kylpyhuoneremonteissa noudatetaan alalla vallitsevia rakennusmääräyksiä. Voit siis luottaa osaamiseemme täysin.

Keittiö- ja kylpyhuoneremontit ja muut rakennusalan työt

Keittiö- ja kylpyhuoneremonteissa, kuten muissakin saneeraustöissä, voit luottaa vankkaan kokemukseemme. Olemme mielellämme käytettävissäsi myös muissa rakennusalan projekteissa Porin alueella – mikäli kaipaat esimerkiksi uutta maalipintaa, edessäsi on sisätilojen purkutöitä tai vesivahinkoon liittyviä korjauksia. Nämä kaikki hoituvat myös meiltä. 


Tarjontamme on laaja ja voit kääntyä puoleemme kaikissa rakennustöihin liittyvissä kysymyksissäsi. Kuuntelemme sinua ja kerromme lisää mahdollisuuksista.