Maalaukset Porissa osaavalla kädellä

Kysy lisää maalaustöistä!
Rakennustalo.

Haluatko uutta väriä elämääsi? Kaipaavatko sisä- tai ulkoseinäsi uutta maalipintaa? Maalaus sujuu meiltä vuosien vankalla kokemuksella. Rakennus & Saneeraus Welldefence tarjoaa kattavan maalauspalvelun Satakunnan, Pirkanmaan & Varsinais-Suomen seudulla – toiveesi otetaan taatusti huomioon. Teemme kanssasi juuri sinua miellyttävän suunnitelman ennen kuin ryhdymme toimiin. 


Pohjustamme aina työmme huolellisesti, jotta lopputulos olisi laadukas ja pitkäikäinen. Käytössämme ovat parhaat työvälineet ja laadukkaimmat maalit. Työntekijämme hallitsevat mitä moninaisimmat tekniikat, jotka takaavat kauniin ja halutun lopputuloksen. Maalaustöiden ohella teemme myös muita rakennusalan töitä.

Maalaus – värillä on väliä

Ovatko seinäsi maalauksen tarpeessa? Milloin viimeksi maalasit kotisi tai mökkisi ulkoseinät? Olisiko nyt aika panostaa maalaamiseen? Tiesithän, että maalattuja pintoja on syytä maalata uudelleen tietyin väliajoin? 


Vaihtelevat sääolosuhteemme rasittavat usein maalattuja pintoja. Sisätiloissa taas uusi väri kaunistaa koko kodin ilmettä. Meidän tehtävämme on auttaa sinua valitsemaan oikea väri ja oikea sävy maalattavalle pinnalle. Eri sävyt sopivat eri paikkoihin ja erilaisille pinnoille. Me autamme sinua valitsemaan juuri sellaisen sävyn, joka välittää halutun tunnelman ja sopii tilan visuaaliseen ilmeeseen. Osaamme tehdä myös tärkeät pohjatyöt ja saamme maalauksen valmiiksi sovitussa aikataulussa. Kuten tiedät, värillä on väliä.

Maalaustöistä remontointiin

Suunnittelemme mielellämme kanssasi kodillesi tai vapaa-ajan asunnollesi uuden, upean ilmeen, joko sinulle sopivaa väriä käyttäen tai entistä vahvistaen. Työnlaatuumme voit luottaa aina. Meille on tärkeää, että sinä viihdyt kauniissa, valitsemassasi värimaailmassa. 


Olemme Porin alueella toimiva rakennusalan monitoimiyritys ja hallitsemme maalaustöiden lisäksi muun muassa keittiö- ja kylpyhuoneremontit. Uudistamme mielellämme koko kotisi entistä näyttävämmäksi ja toimivammaksi. Teemme aina tarkkaa työtä, jotta tulos on paras mahdollinen ja ennen kaikkea sinun toiveidesi mukainen.