Purkutyöt Porissa tehokkaasti ja turvallisesti

Tutustu rakennusalan palveluihimme
Rakennustalo.

Onko edessäsi sisätilojen purkutöitä? Rakennus & Saneeraus Welldefence hoitaa ne ammattitaidolla tilan koosta riippumatta. Teemme työmme suunnitelmallisesti ja ekologisesti ympäristöä kunnioittaen. Pidämme kiinni työn etenemisen aikatauluista. Haluamme aiheuttaa ympäristölle mahdollisimman vähän purkutyöstä aiheutuvia haittoja. Käytettävissämme ovat parhaimmat työvälineet, joten työmme sujuu ongelmitta. Purkutöiden lisäksi teemme muita rakennusalan töitä, kuten korjauksia ja remontointeja. Teemme töitä Satakunnan, Pirkanmaan & Varsinais-Suomen talousalueella. Toimipaikkamme on Pori.

Purkutöistä remontointiin

Sisätilojen purkutyö vaatii usein sitä seuraavaa remonttia. Purkutyön lisäksi käytössäsi on kaikki tarjoamamme palvelut: saneeraus, maalaustyöt, sekä keittiö- ja kylpyhuoneremontit. Olemme mielellämme apunasi ja tarjoamme osaamisemme käyttöösi. Meiltä onnistuvat maalaustyöt, keittiö- ja kylpyhuoneremonteissa olemme konkareita. Panostamme laatuun ja arvostamme asiakkaidemme toiveita. Haluamme palvella sinua alusta loppuun.

Kysy lisää purkutöistä

Sisätilojen purkutyöt – osaavasti ja vastuullisesti

Miksi sisätiloja täytyy purkaa? Kärsitkö sisäilmaongelmista? Onko ongelmanasi asbesti? Haittaavatko vanhan kiinteistön heikentyneet rakenteet? Nämä ovat yleisimpiä syitä, joiden vuoksi purkutöitä tehdään.  


Porissa toimiva yrityksemme keskittyy rakennusten sisätilojen purkutöihin, joista meillä on vankka kokemus. Käytössämme on juuri sinun tilaasi sopivia työkoneita ja tietysti ammattitaitoiset työntekijät. Työn turvallisuus on meille tärkeää. Ammattilaisemme hoitavat sekä purkusuunnitelmat että purkutyöt vaaratilanteet ja vastuukysymykset huomioiden. Voit luottaa vahvaan osaamiseemme, jota olemme kartuttaneet vuosien varrella. Käänny siis puoleemme niin pienissä kuin suuremmissakin purkutöissä.

Luota osaamiseemme

Purkutyöhön liittyy aina tarkka suunnitelmallisuus. Kartoitamme kanssasi tilanteen, teemme yksityiskohtaisen suunnitelman ja käymme läpi vastuukysymykset. Meille on tärkeää ekologinen työnteko. Tästä syystä lajittelemme, käsittelemme ja kierrätämme töiden aikana syntyvät jätteet. Noudatamme tarkasti säädöksiä jätteiden käsittelyn suhteen. Voit luottaa siis ammattitaitoomme ja siihen, että kannamme yhteiskunnallisen vastuumme.