Vesivahingon korjaus sujuu Porissa nopeasti

Tutustu tarjontaamme
Rakennustalo.

Vesivahingon sattuessa on tärkeää aloittaa korjaus nopeasti. Kokeneina vesivahingon korjaajina työskentelemme ripeästi, emmekä tuhlaa aikaa. Käytössämme on laaja ja luotettava kalusto, jonka avulla suuretkin kohteet valmistuvat ilman viivytyksiä ja tuomme tarvittavan kaluston paikalle viipymättä. Näin ehkäisemme lisävahinkojen syntymistä. Kuivaus kestää normaalisti 2–6 viikkoa, ja se alkaa pintarakenteiden purkutöillä. Vesivahingon sattuessa käytössäsi ovat myös muut rakennusalan palvelumme. Rakennus & Saneeraus Welldefence palvelee Satakunnan, Pirkanmaan & Varsinais-Suomen talousalueella.

Vesivahinkojen korjaus, kuivaus ja puhdistus

Olemme kokeneita vesivahinkojen korjaajia, joten tiedämme, miten työ etenee mutkitta. Vesivahingon korjauksen aikana on usein mahdollista asua samassa tilassa, vaikka korjaustöistä aiheutuu luonnollisesti hieman melua kuivaajien ollessa paikalla ympäri vuorokauden. Kuivauksen jälkeen seuraa tehokas desifiointi puhdistus, mikä tarkoittaa kuivatettujen rakenteiden desinfioimista ja homeenestoaineella käsittelyä. Näin tiedetään, että rakenteisiin ei pesiydy esimerkiksi haitallisia bakteereita. Puhdistus on nopea toimenpide, joka mahdollistaa sitä seuraavan remontin aloituksen. Voit luottaa ammattitaitoomme koko korjauksen aikana.

Vesivahingon korjauksesta remontointiin

Muistathan, että vesivahingon sattuessa käytössäsi ovat kaikki tarjoamamme saneerauspalvelut, purkutyöt, maalaustyöt, sekä huoneisto- keittiö- ja kylpyhuoneremontit. 


Olemme mielellämme apunasi kokonaisvaltaisissa saneeraus- ja rakennustöissä. Haluamme tarjota osaamisemme käyttöösi, jotta lopputulos vastaa toiveitasi. Panostamme laadukkaaseen työhön ja kuuntelemme tarkkaan asiakastoiveitasi. Käänny siis puoleemme, kun kaipaat vesivahingon korjausta Satakunnan, Pirkanmaan & Varsinais-Suomen talousalueella.

Vesivahinkojen korjaus – työt käyntiin viipymättä

Näin toimit: mikäli kodissasi tai toimitilassasi on tapahtunut vesivahinko, ota meihin yhteyttä ja kerro tilanteesi. Vesivahingon sattuessa nopea eteneminen on tärkeää. Teemme kanssasi sinulle sopivan suunnitelman ja aloitamme työn viipymättä. Voit luottaa, sekä työnlaatuumme, että sopimuksen mukaiseen lopputulokseen. Meille on tärkeää, että olet tyytyväinen, niin korjaustöiden aikana, kuin niiden jälkeenkin. Autamme sinua saamaan vesivahinkosi korjatuksi helposti ja kätevästi. Siihen meillä on kokemusta, sekä ammattitaito.


VAHINKOPÄIVYSTYS 24/7 040 322 2074